Disclaimer

Disclaimer

Door deze website te gebruiken stemt u in met deze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Deze website is gericht op reisbemiddeling en biedt daarvoor informatie over reisbestemmingen en over reisaanbod. De website informeert over reizen en leidt de bezoeker naar het aanbod van de aanbiedende reisorganisatie of adverteerder.
romantische-steden.nl is zelf geen aanbieder van reizen of andere producten.
Wanneer er sprake is van een overeenkomst dan gaat u deze altijd aan met één van de gekoppelde aanbieders.
Voor deze overeenkomst gelden altijd de voorwaarden van de betreffende aanbieder en deze website neemt geen verantwoordelijkheid of standpunt voor geschillen, klachten, onjuiste levering of mogelijke andere problemen tussen de koper en de aanbieder.

De inhoud van romantische-steden.nl is voor wat betreft het reisaanbod en gerelateerd aanbod helemaal afhankelijk van externe aanbieders.
romantische-steden.nl kan niet garanderen dat de informatie zoals die op deze site
voor wat betreft reisaanbod en gerelateerd aanbod wordt aangeboden juist is.
Door regelmatige en zorgvuldige updates wordt geprobeerd het aanbod zo actueel mogelijk te houden.
Toch kan het voorkomen dat prijzen niet juist zijn of informatie niet (meer) kloppend is.

De informatie die deze website verstrekt is gebaseerd het bezoeken van steden. Daarnaast wordt informatie uit diverse bronnen gebruikt (o.a. literatuur, persberichten, toeristenorganisaties). Ondanks zorgvuldig onderzoek kan niet gegarandeerd worden dat alle informatie steeds op de nieuwste stand is.
Informatie van derden (zoals reisverslagen en interviews) wordt onverkort en ongewijzigd geplaatst. De gegeven informatie is uitsluitend de mening van de vermelde auteur en niet automatisch de mening van deze website. Er is geen garantie dat anderen dezelfde positieve of negatieve ervaringen opdoen. De gegeven informatie kan niet door deze website gecontroleerd worden.

romantische-steden.nl is niet aansprakelijk voor schade voortkomend uit het gebruik van deze website.
Ondanks het feit dat het aanbod en de ‘links’ naar andere sites met zorg geselecteerd worden is deze website niet aansprakelijk voor schade voortkomend uit het gebruik van ‘links’ naar externe sites. Deze website is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites waarnaar wordt verwezen.